Маги е новият музикален идол на България и Македония

Търновката пребори македонеца Боян Стойков с преднина от едва 9%
9 юни 2009 08:37,
274
Маги е новият музикален идол на България и Македония
Снимка: Булфото

„Не е имало такова изпълнение и такава певица в трите сезона на Мюзик Айдъл“.

Това каза Дони след първото изпълнение на Магдалена Джанаварова, която спечели първото място, по време на финала на Мюзик Айдъл 3.

Това е и мнението на голяма част от зрителите на шоуто още първия път, когато чуха гласа й.

И сякаш състезанието приключи още тогава. То от самото начало се разбра, че качеството на това издание на състезанието ще е кът.

Качество, що се отнася до шоуто, защото това беше най-слабото издание на предаването, но с най-силните гласове.

Още на старта заради прищявката на фолк певицата Мария отпадна такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Вместо нея, да продължи бе пуснат Пламен, който логично напусна състезанието още при следващото гласуване.

Мюзик Айдъл 3 протече под сянката на трагичната история на Виктория Димитрова.

Момичето твърди, че е загубило зрението си вследствие на побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, който е бил барабанист в групата „Сленг“.

Всички изключително много съчувствахме на Вики.

В крайна сметка тя напусна състезанието по свое желание заради създалото се мнение, че за нея се гласува не заради способностите й на певица, а заради личната й трагедия.

Досега не бяхме виждали използването на човешка драма за целите на едно предаване.

Всичко обаче вече е в миналото, новият Мюзик Айдъл на България вече е излъчен, макар и някак без нужната емоция.

Може би обстановката бе охладена от появата на Генерала, който не стана ясно в ролята си на какъв връчи знака на София на победителката и обяви, че ще финансира първия клип на Маги.

Това беше Мюзик Айдъл 3 и за да не изглеждаме черногледи, можем с чиста съвест да кажем, че в него имаше две прекрасни неща: гласът на Маги и присъствието на водещата Саня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бати върколака
172
0
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 14 години
Няма дълбочина, няма мекота. Накарайте ги да изпеят на живо и без съпровод "Рождество" на Ваня Костова и ще видите какви "звезди" са всъщност.
171
0
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 14 години
Ако трябва да сме честни, тази айдълка има по-добър глас от предишните. Чета по-долу разни коментари, как Невена и Тома били ултра-мега-супер-хипер.... пълни глупости - и двамата са посредствени. Също така, Маги си има и сексапил, поне на екрана, на живо не знам как е. :) Проблема е друг, всяка нова звезда, която ни се налага, демонстрира единствено дробове и крещене във верни тонове, а всъщност е някак монотонно.
170
0
 
2
 
! Отговори
Ал преди 14 години
Много се смях като излезна Бойко Борисов накрая. Той сигурно се е клонирал, за да може да ходи по всички телевизии. Не мина и ден от евроизборите, а той работи за предизборната кампания.
169
0
 
2
 
! Отговори
Vitto преди 14 години
Може ли някой да ми разясни,как в рамките на 5 мин.процентите на Боян от 51,9% станаха 49% за сметка на Магито?Както всичко в тази дьржава и това смърди от всякъде!Успокоява ме факта,че след време Боян ще е звезда,а момето ще сме го забравили!Мразим да ме мотат!!!
168
0
 
2
 
! Отговори
Gosho преди 14 години
напълно съм съгласен, Невена е единствената спечелила до сега със неоспорим талант, визия и бъдеще
167
0
 
2
 
! Отговори
гого74 преди 14 години
победителката знаеше предварително личеше си явно е свирила на кавала на когото трябва нагласена история както всичко в бг
166
0
 
2
 
! Отговори
smile преди 14 години
Ужас....не изглежда добре, не се държи добре, не пее въобще добре....къде къде по-добър беше Боян...за съжаление българите сме такива - не искаме македонец да спечели......за жалост.......
165
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Невена е най-добрият ни музикален идол досега.
164
0
 
2
 
! Отговори
natalkamalka преди 14 години
супер и аз бях за нея :)
163
0
 
2
 
! Отговори
реалист преди 14 години
грозна, трътлеста, не пее а крещи, пък и със самочувствиесори, но това е самата истина
162
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Здравейте лузъри!Искам да ви поздравя , за това , че се оставихте да бъдете излъгани от мармотите Иван и Андрей , които режисираха едно театро , за да можете да се нагласувате с СМС-и! Оставиха нарочно Боян до края , за да може и македонските лузъри , които знаеха още от самото начало , че Боян няма да спечели, да могат да гласуват и те (всеки смс е чиста печалба).И не искам да се чудите , ако някой от организаторите си купи нова С-Класа , а вие ще цъкате с език и ще се чудите от къде тия пари
161
0
 
2
 
! Отговори
емил преди 14 години
Не гледах предаванията на формата а само Финала и то по случайност.Съпругата ми която е музикант беше потресена от "музикалните" способности на Маги, определи ги с думите "истерично надвикване и крясъци". Определено ни хареса изпълнението на Боян, момчето имаше страхотно присъствие на сцената и хубав певчески глас. От пръв поглед ни стана ясно, че именно той ще е победителя и прехвърлихме на друг канал... днес с огромна изненада разбирам, че новият ултразвуков "уред" за борба с гризачи е MIdol
160
0
 
2
 
! Отговори
do Bojan Stojkov преди 14 години
Бояне, жена ми те поддържаше. ти щеше да бъдеш достоен победител. на мен ми допадаше много преслава. но мисля, че и тримата (ти, маги и преслава) бяхте достойни победители.надявам се да прочетеш тези коментари. щом има поканени македонци, ние не трябва да делим участниците според националността им а според качествата им и впечатлението, което създават сред слушателите.
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** *** *** са тези, дето й се присмиват на външния вид. Може да не е първа красавица, но е страшно талантлива и заслужено спечели. Но това простия първосигнален българин няма как да го разбере, защото тук на почит е външността.
158
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Аз вече си мислех, че никога няма да свърши. Бааааааааааааси досадата - то бива бива риалитита.......... абе кво ли пиша, БиТиВи не гледам - ни Бареков, ни Трифонов ни Росен Петров, ни Иван и Андрей - когато и да пуснеш все някой от тях ще видиш.
157
0
 
2
 
! Отговори
ан преди 14 години
не казвам, че боян няма качествата за айдъл - просто че е македонец и шансовете му никога не са били равни с тези на бг изпълнител :)
156
0
 
2
 
! Отговори
ан преди 14 години
до emi4ka72 хич не ме интересува за кой си пускал/а смс - бегай на училище, че ще закъснееш за час ! Преслава поне нещо спортува и си и личи, може да е простичка но пък за сметка на тва изглежда и пее значително по-добре. да не говорим, че се постараха да отпадне истинската конкуренция на маги и оставиха един македонец - който нямаше шансове да спечели !А относно хигиената явно доста от приближените ти са такива квито ги описваш, та си мислиш, че останалия свят е пълен с подобни ..
155
0
 
2
 
! Отговори
johnnie преди 14 години
Боjaн беше класи над всички останали. Той просто беше готов певец и трябваше да спечели ама нейсе...
154
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
таа па коя е , новия мюзик айдъл хахаххаххахахаххахаааххххахааххахах супер мерси БЪЛГАРИЯ или по точно продуцентите на мюзик айдъл СЛЕД МИС БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СМЕЯ ДОСТА И НА МУЗИКАЛНИЯ НИ ИДОЛ ХАХХХАХАХХАААААААААААААААААААААААААА